Micro Dermabrasie

Dermabrasie

Micro Dermabrasie is een van de meest zuiverende en efficiënte cosmetische behandelingsmethoden.Een gezonde jonge huid vernieuwt zich rond de 28 dagen.Naarmate we ouder worden vertraagt dit proces.Er worden minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt,waardoor rimpels ontstaan, littekens en andere beschadigingen moeilijker genezen of zelfs zichtbaar blijven.Micro Dermabrasie kan u huid helpen de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren.

Wat is een Micro Dermabrasie behandeling

Een Micro Dermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling waarbij we met behulp van fijne kristallen de dode huidcellen versneld verwijderen.De behandeling is pijnloos en zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen.Bij een Micro Dermabrasie  behandeling kunnen we de diepte en werking zeer nauwkeurig bepalen en zelfs per behandeld gebied aanpassen.

Als de huid het goed kan verwerken behandelen we ook nog met een diamant Micro Dermabrasie bepaalde zones na.

Het resultaat

Een stralend mooi uiterlijk en een voelbaar jongere en frisse huid. De huid wordt zachter,frisser en egaler.Door dit natuurlijke proces van celregeneratie heeft u na één Micro Dermabrasie behandeling al een gladdere huid met verminderde rimpel diepten.

Echter, in een kuur worden de resultaten nog beter.
Verzorgingsproducten van MONTEIL worden uitzonderlijk diep in de huid opgenomen en dit vergroot uiteraard het beoogde effect.

Micro Dermabrasie wordt toegepast bij zowel vrouwen als mannen en wordt ondersteund door de Dermatologie .

Indicatie

  • Ouderdoms- en pigmentvlekken.
  • Kleine beschadigingen van de huid.
  • Kleine lijntjes en rimpeltjes.
  • Gestresseerde huid.
  • Verhoornde/Grauwe huid.
  • UV-beschadigde huid.
  • Vermindering tot verwijdering van Acné-littekens.
  • Anti Ageing, algemene verbetering van de huidstructuur, collageen– en elastine-aanmaak.
  • Egalisering en verbetering huid en onderliggend weefsel bij littekens,echter wel littekens die ouder zijn dan 6 maanden.

DermabrassieMicro-dermabrasie Gold
Deze zeer specifieke behandeling wordt aangevuld met serums, crèmes en maskers uit de Monteil serie . Geeft door deze extra voeding de huid een boosting waardoor het effect van de micro-dermabrasie nog optimaler zal zijn.

Micro-dermabrasie fruitzuren
Voor de Micro Dermabrasie wordt er gewerkt met een AHA-Enzym peeling. Deze peeling bevat hoog verdraagzame enzymen uit ananas en verweekt de “lijm” die de huidcellen samen houdt . Daarnaast ondersteunen milde fruitzuren, glycol , melk en citroenzuur dit proces tot diep in de huid . Hierdoor wordt het huidoppervlak bevrijd van overmatige hoornhuid cellen. Deze behandeling is zowel voor de huidverbetering, als eenmalige opfrisser van de huid geschikt.