Pistor Eliance Mesogun

PISTOR ELIANCE MESOGUN BEHANDELING

De Pistor Eliance Mesogun is in staat om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een enorm resultaat. De Pistor Eliance Mesogun is uitgerust met een intelligent programeerbaar systeem dat in staat is om crosslinked hyaluronzuur in te brengen. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. 

Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig. 

Door middel van kleine oppervlakkige prikjes worden werkzame bestanddelen in uw huid gebracht. Hierdoor kunnen we gedoseerd en daar waar het nodig is de werkzame stoffen toedienen. Op deze manier kunnen we uw huid een opfrissende en verjongende boost geven.

 

Indicaties

  • verslapte, rijpere huid
  • futloze huid
  • fijne lijntjes en rimpels
  • volumeverlies
  • littekens

Voordelen:
Het product waarmee gewerkt wordt is hyaluronzuur. Omdat dit een lichaamseigen stof is, bestaat er nagenoeg geen kans op bijwerkingen. Afhankelijk van uw leefwijze ( roken, veel in de zon, alcoholgebruik) wordt hyaluron in 6 tot 8 maanden afgebroken en op natuurlijke wijze afgevoerd. De behandeling is veilig en uiterst effectief. De behandeling kan aangepast worden aan de persoonlijke wensen van de klant,waardoor er zeer mooie resultaten onstaan met behoud van de natuurlijke beweging van uw gezicht.

Nazorg instructies
Vlak na de behandeling kan de huid een beetje rood of gezwollen zijn. Soms komt het voor dat er een klein blauw plekje ontstaat. Dit verdwijnt meestal na enkele dagen. Vermijd overmatig zoncontact en saunabezoek direct na de behandeling. Een goede hygiëne is belangrijk.
De eerste 48 uur adviseren we geen make-up te gebruiken. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en een goede zonbescherming te gebruiken. Om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken.

Verschil tussen Mesotherapie en Fillers

Bij een Mesotherapie behandeling wordt er in het gezicht en/of decolleté druppels non crosslinked  hyaluronzuur geinjecteerd.Dit rich hyaluronzuur is minder sterk geconcentreerd.

Dit geeft de huid een egale en zachte uitstraling en de fijne lijntjes verdwijnen. Mesotherapie is geen opvulling maar een boost voor de huid. Bij Fillers worden de diepere lijnen opgevuld met crosslinked hyaluronzuur afhankelijk welke zone wordt de filler of de volume toegepast.

 

 

Vraag vrijblijvend voor een persoonlijk advies.